alanya real estate alanya real estate apartments for sale in alanya alanya real estate alanya real estate

Turkish Airlines øger med over 40 procent fra Jylland

Der er godt nyt til alle der ønsker at lande i Gazipasa og sætter pris på en kort rejsetid. Samtidig er der gratis mad ombord, når man flyver med Turkish Airlines og op til 30 kilo bagage. Fra sommertrafikprogrammets start den 27. marts øger Turkish Airlines fra syv til samlet 10 ugentlige altomalanya.dkafgange mellem Istanbul og henholdsvis Billund og Aalborg.

I sommeren 2012 åbnede Turkish Airlines trekantsflyvningen mellem Istanbul og de jyske lufthavne i Billund og Aalborg. Det har betydet, at nogle flyvninger har været direkte fra hver af de to lufthavnen, mens andre har haft en mellemlanding undervejs. Det er slut nu!

Nu er det lykkedes for Turkish Airlines at få afgangene til at passe perfekt med Gazipasa. Det betyder at man i de fleste tilfælde med en rejsetid på ca. 7 timer kan komme fra Billund eller Aalborg til Alanyas nye lufthavn. Derved skærer man omkring 1, 5 time af rejsetiden ved den sparede tid på køreturen mellem Antalya og Alanya.

Det bliver ændret, når sommertrafikprogrammet træder i kraft søndag den 27. marts. Fra denne dato får Billund og Aalborg hver fem direkte nonstop-flyvninger til Istanbul. Det fortæller Harun Köse, direktør Turkish Airlines i Danmark.

Fra Aalborg bliver der direkte forbindelse alle ugens dage med undtagelse af tirsdag og torsdag, mens der fra Billund flyves dagligt undtaget mandag og fredag. Turkish Airlines vil stadig benytte A319-flyene, der har plads til 126 passagerer, hvoraf 12 sæder er på Business Class.

I dag er der samlet syv flyvninger om ugen fra Istanbul og til de to lufthavne. Aalborg har fire nonstop afgange til Istanbul og tre fra Istanbul til Aalborg. De øvrige afgange er med mellemlanding i Billund. Billund har således i dag tre ugentlige nonstop afgange til Istanbul og fire fra Istanbul til Billund.

Med den øgede kapacitet kommer Turkish Airlines op på en ugentlig kapacitet på 2.520 udbudte sæder mod i dag 1.764. Det svarer til en stigning på næsten 43 procent.

Udvider også fra Oslo
Det er ikke kun Jylland, der bliver begunstiget med flere afgange. Turkish Airlines har netop annonceret en kapacitetsudvidelse på 26 europæiske ruter, hvor i alt fire nordiske lufthavne får flere afgange.

Således udvider Turkish Airlines fra 18 til 19 ugentlige afgange mellem Oslo og Istanbul. Fra København flyver Turkish Airlines i dag tre gange dagligt til Istanbul i vintertrafikprogrammet samt fire gange om dagen om sommeren.

Se de mange nye muligheder her: http://www.turkishairlines.com/en-dk/

antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya havaalanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya flughafen transfer Hatay araç kiralama