alanya real estate alanya real estate apartments for sale in alanya alanya real estate alanya real estate
Name
Surname
Telephone
Country
Email
Message
Security Code

Velkommen på visningstur

Du kan komme på visningstur til Alanya når det passer for deg.

I Tyrkia fungerer markedet litt annerledes enn i Norge. Mens utbygger/selger setter bort salget til en spesiell megler i Norge, er det i Tyrkia slik at alle kan selge det meste.

Det kan derfor være lurt å først velge hvilken megler / agent man ønsker å bruke.

Tyrkiatjenester Alanya Homex er for mange det selvfølgelige og enkle valget, fordi vi er både norske og tyrkiske. Vi forstår hva du ønsker ut fra norsk tenkemåte, samtidig som vi kjenner Tyrkia og den tyrkiske kulturen.

De fleste visningsturer varer 3-4 dager. Du kan gjerne komme en langweekend, men det er smart at siste dagen før hjemreise er en hverdag.  Dette fordi at det da vil være mulig  å få ordnet med fullmakt etc dersom du finner din drømmeleilighet og bestemmer deg for å kjøpe.

Når du har bestemt deg for å komme på visningstur trenger vi opplysninger om dato, klokkeslett, flight-nummer og antall personer som kommer.  Vi vil da sørge for at dere blir hentet på flyplassen og får gratis innkvartering i inntil 4 netter for max 4 personer.  Selvfølgelig vil dere få transport tilbake til flyplassen når dere skal hjem igjen.

Dersom du kjøper leilighet gjennom oss så vil vi refundere flybilletter for inntil 2 personer med inntil NOK 10 000,-.

Selve visningen:

For at vi skal kunne ha effektive visningsdager er det alltid en fordel om vi har opplysninger om hva du ønsker med hensyn til størrelse, beliggenhet, pris etc.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Alanya

antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya havaalanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya transfer antalya airport transfer antalya havalimanı transfer antalya flughafen transfer Hatay araç kiralama